Travessera de Gràcia, 235 , Barcelona, 08012
932137833 i 932108212La Farmàcia Vela, situada al barri barceloní de Gràcia, ocupa el mateix local on l’any 1929 es va construir la Farmàcia Dr. Pons, utilitzant fusta de roure americà provinent de Portland (Maine, Estats Units), que encara avui pot veure’s en la part conservada de la construcció original.

L’actual titular de la farmàcia, Teresa Garcia-Vela, i tot el seu equip ofereixen un servei integral de salut en el barri de Gràcia, que inclou la preparació de les dosis necessàries per a la medicació sòlida setmanal, homeopatia, cosmètica, nutrició infantil i fórmules magistrals, entre altres.

Som un centre sanitari on oferim sempre el millor tracte personalitzant i els millors consells. Com a farmàcia, tenim el compromís d’oferir sempre un servei de qualitat, per tenir cura i millorar la salut dels nostres clients, i per això formem contínuament el nostre equip.

La nostra Farmàcia ha destacat sempre per oferir un servei responsable, efectiu, molt professional i de qualitat. Això ens ha permès consolidar-nos dins del sector farmacèutic com una de les principals farmàcies de Gràcia i de Barcelona.

Ara, i aprofitant les noves tecnologies, presentem la nostra nova WEB, on podrà veure les nostres millors ofertes, els esdeveniments que organitza la farmàcia i els nostres millors consells. A més, els nostres clients enregistrats podran rebre informació personalitzada de salut, fer-nos una comanda còmodament des de casa per recollir a la farmàcia i controlar alguns paràmetres de salut, entre altres serveis. Esperem així poder oferir-li una atenció encara millor.

 

Contacte
Nom:
  
Telèfon:
 
Email:
 
Comentaris:
 
 

Farmàcia Vela

Travessera de Gràcia, 235
Barcelona08012

932137833 i 932108212
farmaciateresagarciavela@hotmail.com

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 22h. Dissabtes de 9 a 14h.